Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En överrumplande händelse . Ett trygghetslarm funkar så att om man tryckt på knappen svarar någon från en apparat som - i mitt fall står i vardagsrummet - i ett fönster. Gensvarar då inte jag kommer hemtjänsten hem.


Ett chocktillstånd idag


Var med om något märkligt nyss



Jag slumrade till



var så slut hela jag


efter en shoppingtur i centrum



väcktes av att någon ropade Birgit



Jag rusar upp och ut till ytterdörren



jag trodde någon ropat i brevlådan



Ingen där:-(



Plötsligt stå två kvinnor från hemtjänsten



inne hos mig i hallen



Då först fattade jag



att jag av misstag i sömnen


tryckt på trygghetslarmet



Så pinsamt...



Jag blev helt chockad



Hjärtat bultar fortfarande




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-19 13:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Tur att du har ett larm
du provtestade i sömnen
tur i oturens hemska
upplevelse!
2018-03-22

    ej medlem längre
Surrealistiskt bra skrivet.
2018-03-19

    ej medlem längre
Jobbigt att bli väckt så brådstörtat, det kan man förstå!
2018-03-19

  Eva Helene VIP
Skönt att det funkar och du ringde ju inte i okynne! Men förstår att det var omtumlande.
2018-03-19

    ej medlem längre
Men så skönt att det finns människor i din närhet som reagerar hellre för mycket än för lite.

2018-03-19

  walborg
Bra testning!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP