Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag på akuten

Promenad i en tunnel
hoppet studsar mellan väggarna
alla bokstäver är magiska
om jag fortfarande andas
då finns jag

Jag sträcker ut mina händer
så långt det går
det finns ingenting där
förutom all den här
jävla sorgen
vad ska jag göra med den?

Livet är så vackert
men vi kan fortfarande
inte ta hand om varandra
de där lysrören
kommer jag aldrig att glömma




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-19 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP