Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Budbäraren


ensam låg du
på balkonggolvet

alltmedan snön
vräkte ner

du darrade
men lät dig inte
rubbas

lilla modiga
budbärare
om vår





Fri vers av Caprice! VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 15:06



Bookmark and Share


  aol
Tycker om,
2018-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP