Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en Freud som ligger bredvid sängen


Bristen på respekt mellan oss blir tydlig när du påstår att jag knullar löjligt dramatiskt och självupptaget. Det är klart jag reagerar med bestörtning, innan jag påpekar att du är jävligt bitter även när du sitter överst och hoppar som en fartblind poet efter ännu ett nödrim.

Vi beslutar oss för att gå i parterapi, eftersom vi innerst inne vet hur mycket kärlek vi vill dela med varandra. Det är bara det att den psykologiska samtalspartnern tycker att vi verkar ha fantastiskt kul hemma, sätter sig under skrivbordet och jamar som en katt.

Jag vill inte ha några husdjur, aldrig i hela livet och du är dessutom allergisk, men du påstår att det här kommer förändra oss för alltid. Ja, tänk vad fint med en Freud som ligger bredvid sängen, jamar då vi försöker reda ut hur vi ska knulla på samma vis.

_______





Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-19 15:59



Bookmark and Share


    Frozenbride
Jag trodde inte att jag skulle skratta idag.
Tack. Det här bröt av. Jag uppskattar!
2018-10-28

  SatansSon VIP
knulla som sartre.
2018-07-25

  Kungskobran VIP
Du får leva på hoppet.
kul skildrat om att inte vara i takt.
2018-03-20

    ej medlem längre
haha kul
det verkar ju rätt likt, med hopp o så
2018-03-20

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det här med att "komma samtidigt" har väl med "tid"att göra,men oftast har ingen tid att vänta och kommer när som helst och ofta för tidigt eller försent.

*
2018-03-20

  Judas Ekholm VIP
Fy fan vilket gapflabb... som fastnar i halsen.

Briljant!
2018-03-19

  Gunnar Hilén VIP
Det var ett bra ämne du tar upp. Hur fan blir man lika i sängen ? Eller kanske lika heta. Jag tror inte terapi hjälper.
2018-03-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag ler! Underbar satir om livets viktigaste, samlivet på gott och ont!
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP