Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gnäll och gråt och tandagnisslan. Nåja - jobbar på en större grej, men energin är kidnappad. Tittar in här - orkeslös och verbalt plomberad - ytterst sällan. Men all jävla kärlek till er! <3


Mörda mig varsamt

 

 

Friskförklarad av nonchalanta vitrockar

kastas du ut i trängseln och intoleransen,

med ett hjärta, inflammerat och amputerat,

längtande efter ett skälvande plåster –

en sårig, förstående hud att gnida sig emot

för att strimla sönder ensamhetens kugghjul...

 

men du hör Herren garva åt din utopiska fåfänga.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-19 16:39



Bookmark and Share


  Gena
All styrka! Vägra demonerna
2018-03-21

    ej medlem längre
(never say die, hälvätä)

drick från dårbäcken och res dig
Starkare! +
2018-03-19

    ej medlem längre
Att vara människa är inte lätt...livet kommer aldrig med några bruksanvisningar...bara kall Jantelag.
2018-03-19

  AKT VIP
Starkt med ändå sprött.
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP