Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta tårar...

 

 

Frustrerad endast

eken står pall för sparkar

när hjärtat skriker




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-19 18:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm det ligger sanning i det

2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP