Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korgen

Beundrande min
Sägandes fagra orden
Nej, var allt hon sa




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-19 20:03



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Besvikelse...
2018-03-19

    ej medlem längre
Att bli avvisad gör ont...
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén