Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självkörande bil

 

Självkörande bil körde över en människa idag. Den körde inte rattfull, den gjrode nåt mycket värre - den körde rattom. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 20:48



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Groteska värld !
2018-03-19

    Sefarge VIP
Ha! Vilken ära!
Tänk att bli det
Första trafikoffret
I världen överkörd
Av " självkörande bil"
Och inskriven i rullorna
För evigt!
Men det bör väl ändå
bli indraget körkort!
För vem då?

2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP