Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla synder rullar vidare ...

 

Vad ser du idag
vill du ha Maud Olofsson tillbaka
Vattenfall skall spara
vanligt folk får betala

Undrar du om dagens sparkade
kommer ihåg miljarderna som utvandrade
Till Nuon i osynlig sken
när Alliansen log oskyldigt i sin paradgren

Nio gånger nekade Maud att ge ett svar
i offentlig TV visades inget ansvar
Alla i Alliansregeringen var oskyldiga
135 miljarder försvann under ett år osynligt

Och nu ska det sparas för att läka små sår
två miljarder inom två år
Nu ska sexhundra svenskar betala
hoppas ni nu fattar det uppenbara

Säger inte att Mona Sahlin var bättre
bara att alla dessa är kättare
Jimmy Åkesson lever och Palme är död
allvarligt sjuka plågas i svensk empati-nöd




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-19 21:45



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Är det bara politiker som är syndare?
2018-03-20

    ej medlem längre
När vanliga människor inte betalar varenda krona blir det höga böter eller straffpåföljd medan politikerna slösar bort våra skattepengar hejvilt.
2018-03-20

  morgonstjärna VIP
som vanligt som ett smäck
alla fakta gör skutan inte springer läck!


2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP