Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom mitt förstånd

 

upptäcker dina ögon

i ett avlägset skrymsle

av långhusets dunkla sal

vid skymten av blickens låga

upphör all  rörelse

kvarvarande endast

du och jag

våra andetag

ur varsitt hörn

 

utanför tidens öga

lyfter från gallret

en ensamhetens sparv

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 404 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-20 08:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar bilden av den skygga sparven som flyger i ett ögonblick av tid.
2018-03-21

  lodjuret/seglare VIP
Läser som jag har förstånd till. Hur andra gör då de talar, vete katten. Men jaget verkar känna igen poesi överallt. Även om jägaren ibland i siktet får ett vegetariskt vilt...
2018-03-20

  Klara Ord VIP
Ett vackert fångat innerligt ögonblick.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg