Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Bortom mitt förstånd' av Per Rydberg', läsningen av, inspirerade till min kommentar. Parkeringen fångades på bild av min kamera på dagen året 2011…


Kritik på en text (1697) fem enkla rader




Läser som jag har förstånd till.
Hur andra gör då de talar, vete katten.
Men jaget verkar känna igen poesi överallt.
Även om jägaren ibland i siktet
får ett vegetariskt vilt...




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP