Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vetenskapligt bevisat, Vetenskapligt mysterium! Kanske har ni svaret på gåtan?


Hur kommer det sig...

Dagen eller Dagarna innan...
Hon vet inte, men hon misstänker!
Hon misstänker i denna tideräkning...
Men vet, att hon luktar Salt!

Det finns dem som säger att Salt inte luktar?
Men hur kommer det sig då, att hon kan uppleva doften av Salt?
Är det vetenskapligt bevisat, att salt inte luktar?

Hur kan hon uppfatta det, hon som inte har en känslig näsa för dofter?
Hur vet hon, att hon inte har en känslig näsa för dofter?
Jo, för att någon annan, som kommer på besök då och då, kan känna doften av matavfall, i matavfallshinken, som KSRR vill ha!
Och hon, känner inte doften /Lukten överhudtaget?
Kanske har till och med personen som kommer på besök sagt; Hur blir vi av med stanken? Och då har hon inte vetat att Stanken kommer ifrån matavfallet, som jag sedan slänger, varpå hon sedan säger, att Stanken är borta!
Hon kan säga det, ty hon kan känna Stanken!
Det kan inte jag!
Hur kommer det sig?




Bunden vers av Mim
Läst 112 gånger
Publicerad 2018-03-20 09:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim