Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta!

Vetenskap är en gåta.
En gåta är en gåta.
En gåta som inte är löst , är en gåta.
Någonting som vi inte förstår, är en gåta!
Kanske det övernaturliga också är en gåta?

Är det meningen att vi ska förstå alla gåtor!?
Vilka gåtor vill vi förstå?
Men om man kunde välja, vilka gåtor som man ville förstå, var vi tvungna att förstå dem alla! För att sedan ransonera bort någon eller några!

Så sätter vi mycket i fack, Slutledningen på någonting som vi inte förstår, blir en gåta, eftersom att En gåta utan svar är en gåta, och en fråga!
En Gåta är egentligen ett uttryck för att någonting är för svårsmält, och vi uttrycker med uttrycket Gåta, att ; Nu frågar jag dig?

En gåta kan vara retorisk, men behöver inte vara det!




Bunden vers av Mim
Läst 131 gånger
Publicerad 2018-03-20 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim