Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligt Gråtande!

Gråter du...?
Jag försöker förstå dig.

Gråter du?
Över något som du inte förstår.

Gråter du?
Över olyckliga omständigheter!

Gråter du för Gråtandets skull?




Bunden vers av Mim
Läst 74 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim