Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad betyder ditt namn?

Jag frågade dig, var ditt namn kom ifrån.
Jag var inte tydlig i min kommunikation med dig!
Jag fick till svar att det troligtvis var fornnordiskt!
Det var inte svaret jag hade väntat mig, men var ändå glad över ditt svar!
Jag ville egentligen veta, var dina föräldrar hade fått inspiration eller ide`n ifrån, att döpa dig till Birk. (Kanske att de hade berättat för dig?)
Kanske var ide`n eller inspirationen, från som du sa, det fornnordiska?

Mina tankar vandrade iväg på kvällen...
Birk...
Som i Björk, eller Bark?
Kanske att det lät så i mina öron?




Bunden vers av Mim
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-20 09:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Björk, troligtvis.
Jag är själv oerhört skeptisk till allt fornnordiskt.

2018-03-20

  Erik Gefvert
Det är något med dina texter som känns personligt på ett sätt som är svårt att beskriva. Det är alltid häftigt att läsa.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim