Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag önskar att jag en dag ska läsa den här texten från 2013 och tänka: ”så är det inte längre, vi klarade det, vi mår bra nu och ödmjukheten inför alla människor är tillbaka.” Men den dagen är inte här än...


Mänskliga rättigheter. Typ.

 

 

det regnar sorg från himlen över Sverige. det blåser upp till orkan.vi står ännu mitt i ögat och ser inte, förstår inte, kan inte ta in förödelsen som pågår utanför vår innersta cirkel.

vi är förblindade av den sammandragna pupillen.

 

Vi som (fortfarande, faktiskt!) är ett rikt land tappar den viktigaste rikedomen. Ödmjukhet. Mänsklighet. Kärlek.”

 

 

 

 

 




Övriga genrer av catharina.jerbo VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-20 09:40



Bookmark and Share


  Jaseph
Ja, vi är förblindade och rädda. Låt oss åter möta människor utan rädsla. Vi blir rikare av att dela erfarenheter. Sverige är ett stort och rikt land. Vi har dock ont om plats i våra förkrympta sinnen.
2018-03-25

  DavidM VIP
Viktiga rader, väl skriftade.
2018-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Allt det där går förlorat när människan vänder Gud ryggen och alla begrepp ställs på huvudet genom bl a ogudkatig lagstiftning.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP