Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20/Affirmationsboken

 

Jag väljer att leva i nuet och inte oroa mig för morgondagen. Den kommer ändå med allt den för med sig.




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-20 10:00



Bookmark and Share


  AKT VIP
Så gör även jag, trots att bagaget väger tungt och gör att man får titta i bakspegeln emellanåt
2018-03-25

    ej medlem längre
Jag upprepar vad jag säkert sagt tidigare: Det är ingen idé att oroa sig, det ordnar sig aldrig. Jag tror att det är Åsa Jinders pappa som har copyright.
2018-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Det är viktigt att ta vara på dagen som är, tänker jag när jag läser din text.
Morgondagen vet jag ingenting om, då finns jag kanske inte mer.
2018-03-21

  Annie b'larsson VIP
Jo visst, det är fint. Men hur mycket jag än försöker låta bli, så oroar jag mig för morgondagen. Alltid är det nåt på gång som känns jobbigt. "Lev i nuet" och "don't worry be happy"...och allt detta som sägs och som låter så vackert. Jag kan inte. Det är massor med bekymmer. Bara den här veckan. Den som är religiös och har skaffat sig en bergfast tro som är orubblig, den kanske kan, men jag kan inte. Kolla på världen! Jag menar, hur ska det gå, hur ska det bli? Vem ska ta hand om barnen som svälter medan vi snackar om att leva i nuet? Måste vi inte se till att barnen slipper svälta ihjäl?! Jag bara frågar.
2018-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Att tro på sig själv kan väl vara bra, men det räcker inte. Framför allt inte inför evigheten.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP