Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helgonens hörna.


I ödmjukhet å saktmod! Haiku

Dom är fina mina helgon
Önskar de hade en större roll för mig
Jag skall ändra mig å umgås mer!




Bunden vers (Haiku) av Niliboy
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-20 10:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Du har många helgon så fint att se dom!
2018-03-28

    ej medlem längre
Det var många du har där i din hörna!
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Det finns mycket att läsa och lära sig av.
2018-03-21

  morgonstjärna VIP
jättefin haiku !





2018-03-20

  Bo Himmelsbåge
Härlig samling av vackra helgon Du har...!

Skönt att Du får så stort stöd och kraft av dem!

Fin haiku!
2018-03-20

  alicja lappalainen VIP
Det är inte haiku. Haiku tre rader 5/7/5
Hälsningar
Alicja
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy