Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland önskar jag

Ibland önskar jag att,
huggtänderna växer,
öronen blir spetsigare,
päls växer ut,
händerna får klor,
yla mot fullmånen blir en lust.

Att jag förvandlas till en best som lever på instinkt,
en varulv som jagar i fullmånens sken,
att bli en del av naturen om än på lånad tid,
att slippa känna skuld för minsta sak,
fast en sådan transformation sker aldrig.

Det är inte varulven som är monstret,
det är människan själv som är det.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 492 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-20 12:00



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Med en vass penna och ibland mycket mod kan du skapa det du skriver. Så läser jag din text. För förmågan finns där . En spännande text.
2018-03-24

  Fulbergarn
som sagt jag håller med dig
2018-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Darwin och hans idioter hävdar ju att vi är djur.
Det ger människan ett slags legitimitet för att leva som svin.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm