Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi vill det här

Läser ännu en tidningsartikel
om sjuka som blir brutalt fattiga

Vi vill det här.
Vår vilja utryckt i val. Vi har länge valt och fortsätter välja en politik som leder till detta. Åtstramningar. Tynande gemensamma resurser är tråkigt att tänka på.

Vår en gång så framgångsrika civilisation trycker nu ut fattiga ur sin bakdel. Så har vi inte haft det. Men nu har det kommit till oss de senaste 20 åren.

Vi har råd men vi väljer ändå åtstramningar.
Vi vill det här.




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-20 13:48



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det tredje klassamhället
Är här och det är i vårt ansvar!
Som så klokt påpekas!
Men hoppet återstår!
Ännu eller?

2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner