Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text om hopp och förtvivlan.


På kanten

Det gör ont, skaver på insidan.
Jag står på kanten, balanserar mellan livet och mörkret.

Mörkret vaggar mig tryggt och äter sakta upp mig som så många gånger förut. Jag är rädd för att leva, rädd för att hoppas. Varför resa sig upp när man ändå ska falla igen?




Fri vers av LillaLisa
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 14:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, så kan det kännas ibland innan man fått hjälp av en levande tro.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LillaLisa