Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla, så stilla vi tar adjö


händer flinka

alltid i rörelse

nu stilla

så stilla


ögon glittrande

blå som himlen

nu slutna

så slutna


och skrattet

hur det lyfte tak

nu tystnad

från dina läppar


ändå är det

som att du dröjer kvar

fönstret står på glänt

drar, det drar


nu är tid att låta dig gå

låta dig fri

din ande sväva fritt

dansa vidare











Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-20 14:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag på djupet.
2018-04-26

  Stisse
Texten berör på djupet. Om du tar bort sista raden i varje vers så händer något spännande. Men den fungerar fint i nuvarande form. Bra skaldat.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP