Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt

För min mänsklighet som dom kallar svaghet
Förlåt
För min omänsklighet som dom kallar styrka

Förlåt mig

Du som prövar
och ser
Vem av oss som handlar bäst

För antingen har jag blivit blind
eller så ser jag för första gången klart

För det finns inget rätt eller fel
Svart eller vitt
För den som inte vet historiens slut

Finns bara allt
Tills det inte finns något mer




Fri vers av Somatisering
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 18:08



Bookmark and Share


  Stisse
Fina funderingar som får en att reflektera.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering