Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

jag längtar till ingenting
jag vill ha ingentinget
den totala overkligheten
jag vill inte ha verklighet
vårsolen svider i mina ögon, jag kan inte
förneka det
jag längtar till ingenting
men det är sånt man inte får
längta
till
för man ska vilja ha
nu
framtid
önskningar, förhoppningar
men jag tror jag vet
nu
jag vill ha ingenting




Fri vers av reminiscenser
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 16:21



Bookmark and Share


    Okande VIP
Ja, ingenting är ju allting.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

reminiscenser
reminiscenser