Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inga


tullar

min tulpan min blomma

ut över världen sprids de

handlas byts odlas förmerar formar och formas förmår mer

sedan är det inte samma värld den blommar ju

olika knoppar blad enskilda platser men dock




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly