Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KROSSA NEW AGE!


ANTI-GAIA

om man ingenting vill haja

sätter man sin tro till gaia

fly din verklighet med braja

eller sätt din tro till gaia

det är lika sjukt och galet

JESUS är det FRISKA valet!

 

LARZ GUSTAFSSON




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2018-03-20 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP