Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla uppror

Minuter
timmar
och dagar
sen vi sågs
en evighet
som långsamt
breder ut sig
plågsamt
jag vill skrika
ditt namn
men tyst
väntar jag
stilla
i uppror
döljer
min kärlek
hoppas
du en dag
ska se mig
som jag
ser dig




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina