Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ett virus

Skakar mig
och skälver
Kryper ner
och kyler
Sveper mig
och svettas

Som en yrsel
får du mig att snurra
Som en feber
får du mig att glöda
Som en frossa
far du genom mig

Du ett virus
som fällde mitt försvar















Fri vers av Filifjonkan
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-20 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filifjonkan