Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följa John

solen börjar i uppgång
klar

slutar
i skengång

kanske
med gåtor
fler
än svar

gåtor värmer
medmänskliga möten
berikar...

varje dag
överraskar
på sitt eget lilla vis

vi vandrar i en labyrint
och trasslar till det
i varsin egen mening
röd
lik Adrianes tråd

ge efter
slappna av
släpp taget

det som vill
i vår
dröm
blir till
nytt liv

doong- doong...

räven raskar över isen
i gåtfullt sken

poesi
kommer med John Blund
doong- doong

följ John!

doong- doong!






Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-20 18:47



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gåtorna berikas, utarmas eller blir bara
surrealistiska avledningar vid och omkring sömnens inträde.
2018-03-25

  Marita Ohlquist VIP
En innehållsrik text som väcker tankar och känslor!
Doong-doong, nu ringde det på dörrklockan, förhoppningsvis är det Fröken Vår som skall berätta att räven har nått fastlandet.
2018-03-21

  ULJO
En lek man lekte som barn
2018-03-21

  Respons VIP
Känns som en godnattdikt!
2018-03-20

    ej medlem längre
Underbar leker du med orden som blir en gobeläng av intryck och sinnesbilder.
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP