Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna sig lite bättre än andra




och inte våga vara med dem




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-20 18:50



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
kanske inte handlar om någon speciell....
2018-03-20

    Sefarge VIP
Skäms!
Hur törs du ens
Tänka tanken!
( Och du ska
va Pykolog!)
:]

2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP