Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dos

Jag kan vänta
jag måste
ge mig till tåls
jag skakar
som abstinent
en smak
av det goda
som aldrig
får bli mitt
men så ljuvt
så magiskt
som en första
tripp på kokain
längtan
så dov
mullrar
i djupet
exploderar
men visst
jag väntar
en dos
Ibland
får duga
om det är
allt
du ger mig




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 338 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-26 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina