Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Painting by " Ambroise Pare 1510-1590


DISCIPLINAS DE OBDUCTIO

Vid en litterär dissikering av en persons
introverta hemligheter,kan vid regelrätt
obducering upptäckas det mest överrask-
ande,som dolts ett helt liv.
Sådan psykologisk litteratur kan innebära
en revolutionerande banbrytning i upp-
täckten av en sann människa,
vilken ännu icke kunnat påträffas,
emedan alla hitintills  ljugit för att överleva.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 213 gånger
Publicerad 2018-03-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP