Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimlet

Fruktan är inaktivitetens moder.
Blickar ut över löftets land.
Folk tror det är gratis när det är,
dom som är produkten.
Ta intiativ
Gör något
Bli något
Vi är alla redskap i vimlet av skapande.
Jag inser fakta det som fanns, har gått vidare.
Kvar står jag gnuggar mina ögon.
Undrar var mina drömmar försvann.




Bunden vers av birgitha
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-21 05:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha