Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Under !

Vad är ett Under?
Någonting utöver det vanliga?
Vad är det vanliga?
Ett mönster, en ritual som återkommer?
Och dagarna går...
Nu har jag pratat, om allt vad ett Under är!
Vad är ett Under?
Vilka är kriterierna?
Att det inte händer så ofta, vad det nu är som sker!?




Bunden vers av Mim
Läst 113 gånger
Publicerad 2018-03-21 06:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim