Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

 

betydelser bleknar utan skrupler

personen ifråga upplöses eller skonas

som det står att läsa

inga vittnen hörs

bara tatueringar

akrobati

det viskas




Fri vers av cilax VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-03-21 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt