Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lång tanke om Under!

Ett Under brukar vara något som är extraordinärt!
Något som man ibland symboliserar med något som brukar vara ifrån ovan!
Det finns ett ord för Under, och det är ofta ordet Under!
Men hur kan det mirakel som troligtvis sker ifrån ovan, kallas för Under?
Jag tänker att ordet Under, om man tar bort det mirakulösa i det, beskriver något som är Under , till exempel huset UNDER himlen! Och eftersom ordet Under, med det mirakulösa i sig beskriver någonting ifrån OVAN, blir ordet i sig, en aning missvisande!




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-21 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim