Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med kunskap om vilka vulkaner som är aktiva? Vilka är inaktiva?...


Vulkandröm!

En inaktiverad vulkan!
Skulle vilja sitta på en sådan, titta ut!
Vara tillsammans med dej!




Bunden vers av Mim
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-03-21 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim