Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dansa för era liv!

Jag sa
"Du dansar som vinden"
Din panna veckades
Du inhalerade
Dina berättelser var som rök
i vilken jag såg
laserstrålarna
Du sa
"Jag dansar för mitt liv"
Och varje höghus
såg ut som fångvaktartorn
Du sa
"Vi ska alla störta dem"
revolutionärt
Jag insåg
det är dags att ansluta
eller dansa för mitt liv




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-21 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP