Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömn

 

Värmen sveper in

omfamnar trötta leder

som lagt sig till ro

Euforiska drömmar

där längtan vävs in

bäddar in sömnen

Det finns inget mer

än trygghet

i hennes andning

Sömnen är en gåva

där tanken finner vila

från livets strid

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som lyfter sin poäng om västerlandets Nirvana!
2018-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sömnen och dess betydelse!
2018-03-21

  ULJO
God sömn är ett världsproblem. Svårt för många God för andra
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP