Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monster

 

 

ett monster till människa

obeskrivligt djävulskt

att våldta och skända

att tortera och stycka

en oskyldig kvinna

ett monster i människohamn

trodde han att han skulle undkomma?

likdelar flyter upp trots tyngder

må han sitta inne för resten av livet!




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 13:11



Bookmark and Share


  Niliboy
Huga ligen vilken galning, måtte han brinna i jehenna!
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP