Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eli -


Kethimaunjer




I mina Nattländers
geografi

sträcker sig nu
mina Vidöppna armar

jag hänger
mot förväntan

Korsfäst
längs breddgraderna -

utan att nudda mark -

Du ska alltförsent ta emot mig -





Fri vers av J-M
Läst 366 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-21 23:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
denna tid full av under
då vi sträcker oss mot alltet
det vidunderligt sköna

2018-04-05

  S.A.I. Steve Lando VIP
dina dikter är helt underbara, men jag får erkänna, jag fattar inte dina titlar (får googla, om det hjälper?)
2018-04-02

    Peter Söderqvist
Bra skrivet. Påsken ekar genom texten.
Men ändå så personligt.
2018-03-23

  Nanna X
jag vet inte vad Kethimaunjer betyder. men jag diggar dikten, och känner igen känslan.
2018-03-22

    ej medlem längre
på andra sidan famnen
Elixir +
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M