Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ibland

ibland sätter jag mig grensle över en kraftigt förstorad sextondelsnot

den har ju liksom vingar när den växer ut ur partituret

och om lyckan ler mot mig

får jag då flyga högt

se perspektiv

och inbilla mig att jag é nå't




Övriga genrer (Satir) av Ingmar Hård VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-21 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP