Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det hann aldrig ens bli fel, Peter


För där existerade bara tankar
Tankar och vår beröring
Din beröring

Men inga minnen av att jag någonsin
nådde fram
Bara osäkerheten när du nästan
hamnade innanför
Innanför min glasruta

Att du anade
den sårbara lilla flickan så nära
bakom

Och jag vill skrika
allt det som fastnade i halsen

när jag ibland överväldigas av
känslan
att älska
Dig




Fri vers av Sara Se
Läst 455 gånger
Publicerad 2006-06-05 15:40



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tiden rinner iväg märker jag när jag kikar in bland dina texter igen nu ...
Att jag tycker om dina flöden är inte att förundras över när man läser såväl detta som föregående av dina senaste alster - Starkt berörande, når fram och ända in ... men känns än mer som om det du förmedlar är väsentligt - Inte bara för dig själv utan också för såväl de människor som orden handlar om och eller riktar sig till, som för alla oss andra som får möjlighet att ta del av dina ord ... Tack!
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se