Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemlösare: N:o Ett!

En hand
som sträcks ut
spontant utan tanke
på egen favör...

Så generöst!

Om allt gick till så
så lätt allt då blev löst!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-21 18:14



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Skulle lösa mycket
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt