Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okej

är du okej?
vilken fråga det är
bara oärliga svar




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 19:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm din sanning är enbart din
en klokuggla sa det och jag funnit det är så. förstod inte förut men nu. :)
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader