Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med en: Man!

Jag var på väg till butiken
för att handla. Lite längre
upp i backen hör jag hur en
mamma förgäves lockar på
sonen som sitter på en tre-
hjulning att komma men han nekar
att röra på sig. Han har satt fötterna
järnhårt i asfalten...

När jag är bredvid honom säger jag...
- Haha du har ingen chans att komma
ifatt mig alls och så går jag vidare och fort-
sätter att säga, det blir nog för svårt
för dig...

Grabben stortittar på mig, jag går
framåt, då hör jag att cykeln rör sig...
Han trampar förbi mig... Vänder sig om
ropar glatt: - Haha jag VANN ÖVER DIG!
JAG VANN JU!!!

Då tittar mamman på mig med ett leende
och säger: - Tack för hjälpen!




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-21 20:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Alla barn i början, sägs det. Vilket fint bevis på att man kan ibland. Gå på en fin fint exempelvis. Gott att skriva om även. Tävlingsinstinkt möter lusten att trotsa 'överhet och tradition'. Njöt för 'fulla muggar' å läsningen.
2018-03-23

  ULJO
Rolig händelse
2018-03-22

  Eva Langrath VIP
Härlig upplevelse
2018-03-21

    Maria Malm
Kul!
2018-03-21

  marie ohlson
Härligt! :)
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt