Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett nej är ALLTID ett nej. Det kan inte vara något annat än just ett- NEJ.


NEJ

Nej..

Neeej.

Nej nej NEJ!

Jag vill inte. Varför förstår du inte det?

Om jag hade velat hade jag sagt,
ett tydligt
JA!!









Fri vers av marie ohlson
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-21 20:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm det är ju så finns det inga möjligheter till förhandling så är det nej. om det finns minsta lilla skarv till förändring ta den då.

kram <3
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson