Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lura mig

Stänger ögonen och sen försvinner jag bort i oönskade drömmar om dig
skrattade åt dom som satte sig brevid oss
känner mig fastfrusen ta mig loss
det enda vi har gemensamt är att vi hatar samma saker
olika timmar men lika vaken
bryr du dig tillräckligt för att ljuga för mig
undrar om du ser längtan i mig
eller ser du bara skymten av mig
när jag snabbt kollar bort såfort du möter min blick
undrar varför du tittar på mig
vad ser du i min hy som är så intressant
och vad hör du i mina ord som får dig att backa tre steg när jag går mot dig
mitt i vintern
väntar på sista tunnelbanan i slussen
hälsar på någon jag inte känner igen
det var en hel livstid sen
jag kände något annat än olycka
och alla jag pratar med har något att tycka
om hur jag lever eller inte lever mitt liv

men när jag sitter helt själv, pratar jag med ingen alls
och dom åsikterna skriker att dom betyder allt




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-21 20:35



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
härlig skrivelse som får en att tänka till
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans