Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min del av jorden

 

 

Jag står med två fötter
på jorden
just denna del av jord är min.


Ingen annan kan ta den
ifrån mig.


För jorden under
mina två fötter
är min plats är på jorden.


Min plats i universum
tillhör bara mig
ingen kan ta den ifrån mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP