Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tolerans

Och du vill lyssna till böneutrop
Och du vill bära din kippa ifred
Och du vill alla ska vara lika
Och marschera i militära led

Och jag jag vill bara vara jag
Oavsett mode, natt eller dag
Jag vill inte marchera
Och få stänk av den bruna lera

Sakta mumlar jag mitt mantra
Som i trans
Tolerans, tolerans




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-21 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP